Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen aanvaardt u het gebruik hiervan.

ISB scoort op Sportinnovatiecongres

Op 17 oktober 2017 vond in Brugge opnieuw het Sportinnovatiecongres plaats. Innovatie vind je overal, dus ook in de sport. De beurs in Brugge heeft als doel de innovatieve manier van denken en samenwerken ook aan te bieden aan de sporters.

Info Service Belgium heeft als bedrijf al heel wat expertise inzake innovatieve oplossingen in de sportwereld (https://www.isb.gent/producten-en-diensten/sport). We konden als ICT-bedrijf dan ook niet ontbreken op het Sportinnovatiecongres. Info Service Belgium had dan ook een interactieve stand rond de golfsport ingericht. Je kon er lid worden van een fictieve golfclub en kreeg dan een lidkaart, waarop een bedrag stond waarmee je golfballetjes kon huren om een spelletje golf te spelen.

De speler werd hierbij geassisteerd door een “Pepper-robot”. Hoe meer je scoorde, hoe meer geld er opnieuw op je kaart terechtkwam. Het geheel gebeurde volledig automatisch en online.

Zo kon niet alleen de geïnteresseerde sporter scoren, maar scoorde Info Service Belgium eveneens met een aangename combinatie tussen sport en technologie.

Meer info over het Sportinnovatiecongres vindt u op de website van Sport Vlaanderen.