Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen aanvaardt u het gebruik hiervan.

01 / 01
Alles over Infserv

Info Service Belgium (ISB)

Info Service Belgium (ISB) werd in 1987 opgericht. In het begin bestond de hoofdactiviteit uit het aanbieden van op maat geschreven software. Na verloop van tijd ontwikkelde zich een tweede bedrijfstak, met name ‘outsourcing’. Klanten konden voortaan bij ISB terecht voor alles op gebied van software, hardware en communicatie.

In de loop der jaren heeft ISB een ruime expertise opgebouwd in het opzetten, ontwikkelen en onderhouden van databases. Database Administrators inspecteren uw database grondig en kunnen u advies geven voor een optimaal beheer en onderhoud.

Begin 2000 zette ISB een belangrijke stap op het gebied van Cloud- en webbased-toepassingen. ISB ontwikkelde voor het eerst in Gent een toepassing met één centrale database die de verschillende maritieme bedrijven via het web konden aanspreken om zo de prestaties van de Gentse dokwerkers in te geven en nadien de lonen te berekenen.

Sindsdien is ISB steeds meer geëvolueerd naar het ontwikkelen van webbased-applicaties en het aanbieden van Cloud-toepassingen. ISB helpt klanten bovendien een keuze te maken uit het ruime aanbod van oplossingen op gebied van informatica en communicatie. ISB biedt de klant een geïntegreerde oplossing die beantwoordt aan zijn behoeften.

Team

Om projecten tot een goed einde te brengen is goed teamwerk en een efficiente interactie met de klanten van cruciaal belang. Info Service Belgium beschikt over een sterk en ervaren team van informatici. Klanten zijn geen nummers voor ons bedrijf, maar partners met wie we samen elk project op een transparante wijze finaliseren.

... efficiënte interactie ...

... een sterk en ervaren team van medewerkers ...


INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?

Neem contact op en we bekijken hoe we kunnen samenwerken!